Sakki Oy • Puh. 020 779 0750 • yritysposti@sakki.fi
       

Kun tämä sakki purkaa, siinä ei kauaa nokka tuhise!

Purkutyö ja purkumenetelmät

Sakki Oy:n ydinosaamista ovat erilaiset purkutyöt, kuten teollisuuspurku tai rakennuksen purku. Hoidamme tehokkaasti isot ja pienet purkutyöt nykyaikaisella kalustolla ja ammattitaitoisella henkilökunnalla.
Olemme purkaneet useita erilaisia rakennuksia ja rakennelmia. Meillä on vuosien kokemus siltojen ja teollisuusrakennuksien purkamisesta sekä tehdaspiippujen räjäyttämisestä. Meille purkaminen ei ole ongelma, oli kyseessä sitten kokonaisen kiinteistön tai rakennuksen purku.

Olemme purkaneet kerrostalon Heinolassa, vaneritehtaan Lappeenrannassa sekä lukemattomia muita kohteita. Katso lisää tekemistämme maanrakennustöistä ja purkutöistä tästä
Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia sekä palkkio tekemistämme töistä.

Purkutyömenetelmä valitaan purettavan rakenteen, materiaalin ja purkukohteen koon mukaan. Ottaen huomioon purkutyön vaikutuspiirissä toimivat henkilöt ja kohteen käyttö. Käytössämme on nykyaikainen purkukalusto, joka kattaa kaivinkoneet, kuorma-autot, murskaimet timanttiporaus- ja sahauskaluston. Hoidamme kaikki rakennuspurkutyön osa-alueet alusta loppuun. Katso lisää purkukalustostamme tästä.

Saneerauspurku, asbestityöt,  timanttiporaus ja timanttisahaus

Osittainen purku eli saneerauspurku onnistuu vaivattomasti hyvän kalustomme ansiosta. Timanttisahauksella paksukaan seinä ei ole este vaan vain pieni hidaste. Suuremmat palat irrotetaan vaijerisahauskalustolla. 
Palveluumme kuuluu myös saneerauspurkutyön materiaalien kierrätyspalvelut sekä haitta-ainekartoitukset ja asbestikartoitukset, sekä asbestinpurku. Teemme asbestityöt turvallisesti ja ympäristöstä huolehtien.

 


AAA Logo 2023 FI 2
Logo Kumppani
Logo Rala
Rala Laatu RGB 1
KL KestoMenestyjat Sinetti FI RGB 200px 002
2014 2021

Urakka kuin urakka hyvällä Sakilla

Sakki Oy:n päätoimialat ovat maanrakennus, purkutyöt, saneerauspurku ja timanttityöt.

Kotipaikkamme on Hamina Kymenlaaksossa. Maanrakennustöitä teemme pääasiassa Kymenlaakson ja Etelä-Suomen alueella. Purkutyöt hoituvat ympäri Suomen ja timanttityöt Hamina, Kotka, Loviisa alueella ja tarvittaessa myös Kymenlaakson lähikunnilla. Palvelemme yrityksiä, kuntia ja yksityisiä henkilöitä.

Ota yhteyttä meihin nyt

Sakki Oy

Päätetie 36
49480 Summa (Hamina)
Puh. 020 779 0750
Fax. 020 779 0769
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0774126-6

Lue tietosuojaseloste